Reçber Petek Servisi

Wiki Article

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Kombi bakımı ve temizliği profesyonel bir kombi servisi ekibi tarafından yapılmaktadır. Bu temizlik ve bakım alanında kullanılan kimyasallar tamamen toksik olmayan maddelerden oluşmaktadır.

Kombi tesisatımızın içinde bulunan suyun ısınıp soğumasından reaksiyon göstererek çamurlaşma oluşmaktadır. Bu çamurlaşma sebebiyle kombimizin içindeki su rahat bir şekilde devir daim oluşturamaz.

Kombi petek bakımlarımızı ve arızalaromızı hakki ile yapiyoruz begenmeyene üçreti iyade ediyoruz dogru iş yapmak bizim advertisementımız

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Not: Yukarıdaki advertisementımları uygulamadan önce kalorifer sisteminizin marka ve modeline uygun olarak kullanım kılavuzunu kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Ancak siz siz olun petek servisi uzmanlardan destek almayı unutmayın!

It looks like you have been misusing this feature by going as well rapid. You’ve been quickly blocked from using it.

İstanbul petek yıkama firması olarak kullandığımız özel makineler ve tesisatınıza zarar vermeyen cihazlar ile profesyonel hizmet vermekteyiz.

Kapı kilidini kontrol edin ve arızalıysa değiştirin. Kapı kilidini değiştirmek için makinenizin kullanım kılavuzundaki talimatları izleyin veya bir servis teknisyeninden lawnım alın.

Kombimden yeterince verim alamıyordum, tesisat yıkama ve kombi bakımı hizmetini Suat ustadan aldım ve çAlright memnun kaldım. Şuan tam performans çalışıyor kombim.

Uygun bakım ile kombiniz uzun süre verimli çalışır ve yakıt tasarrufu sağlar. Kombilerin bir diğer sorunu da petek temizliğinin yapılmamasıdır.

Kova ve Bezler: Temizlik sırasında oluşabilecek pislikleri toplamak için bir kova ve temizlik bezleri.

işini tertemiz yapan gerçekten kaliteli bir insan işini yaparkene sorunların en ince ayrıntısına kadar anlatan bilgi veren bir insan herşey için çOkay teşekkür ederiz

 Petek temizleme fiyatları ile ilgili kaygılanmanızı da gerektirmeyen son derece makul fiyat seçenekleri sunmakta, kış boyunca yakıt faturalarını dert etmeden rahatça ısınmanıza propertyımcı olmaktayız.

Report this wiki page